Bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden op 073-551 23 69

Werkwijze

Een specialist in schilderwerk...

Schildersbedrijf van Erp BV is een specialist in schilderwerk. Deze zelfverzekerde overtuiging komt wellicht voort uit het gegeven dat wij vele tevreden opdrachtgevers al decennia lang tot onze trouwe vaste klantenkring mogen rekenen. Allemaal opdrachtgevers die zich prima kunnen vinden in de werkmethodes van ons bedrijf. Kwaliteit schilderwerk, maar ook zijn wij in staat voor onze opdrachtgevers glaswerk, houtrotherstel/renovatie, behang, stukadoor en (specialistisch) kitwerk te verzorgen. Daarnaast hebben wij korte en snelle lijntjes lopen naar vrijwel alle overige bouwkundige bedrijven, zodat onze opdrachtgevers er van op aan kunnen dat wij ze totaal kunnen ontzorgen. Dat is wel zo makkelijk in een tijd waarin een ieder het toch al druk genoeg heeft.

Hoe gaan wij te werk?

Interesse in wat we voor u kunnen betekenen? Als u contact met ons opneemt maken we snel een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. We komen allereerst een inspectie doen van de locatie en inventariseren we wat er benodigd is en hoe het project verder zal verlopen. We kunnen u daarbij ook adviseren over de benodigde verf en kleuren. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte. In overleg plannen we het vervolg van de opdracht. Al onze steigers zijn in eigen beheer en ons personeel is vertrouwd. Als u Schildersbedrijf Van Erp inschakelt, wordt alles voor u geregeld!

Meer over ons

Referenties

"Erg vakkundig werk geleverd, en dat in een hele snelle tijd. Wout heeft ons bedrijfspand keurig geschilderd en na 5 jaar is het nog steeds in goede staat. Van Erp schilders is zeker een aanrader als je wilt investeren in kwaliteit!"

Contact

Wij zijn VCA-gecertificeerd

VCA gecertificeerd